Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken öbür taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Mühlik sınıftaki meseleyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Birhayli firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının Yangın Kapısı cenahı teselsül otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut ayrıksı bir ivedi durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Düzlükında uzman ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye mutabık yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Kapının güzel duyusal bünyesı ve heves edilen aksesuarların kullanımı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page